Piirin ja kerhojen eräänä tärkeänä tehtävänä on omalla toiminta-alueellaan korostaa kertausharjoituksiin osallistumisen tärkeyttä. Puolustusvoimiemmekin kohdalla tulevien, välttämättömien säästämisvaateiden vuoksi on erityisen tärkeätä kunkin reservin upseerin oma-aloitteisesti pitää huolta, ettei tulisi jäämään paitsi tarvitsemaansa jatkokoulutusta puolustusvoimiemme reservitehtävissään!

RUL on tiiviisti mukana reserviupseereille tarkoitetun jatko- ja täydennyskoulutuksen kehittämistyössä yhdessä puolustusvoimien ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (myöhemmin MPK) kanssa. Toimimalla RUL:ssa jäsenet voivat kehittää ja ylläpitää sotilasammattitaitoaan sekä tukea liiton tekemää maanpuolustustyötä.

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Etelä-Suomen maanpuolustuspiiri (ESMPP) järjestää yhteistoiminnassa Maavoimien esikunnan kanssa Maavoimat 202X -paikallispuolustusjoukkojen kehittäminen -webinaarisarjan.

Lue lisää

Akaassa järjestetään 20.5.2017 MPK:n kilven alla reserviupseereille ja reserviläisille Sotilaan taidot IV -kurssi. Kurssi on helppo peruskurssi kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tarkemmat tiedot MPK:n sivuilta.

Ystävällisin terveisin,

Jukka Yrjölä

 

Arvoisa vastaanottaja

Vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen johtamisen koulutusohjelman valtakunnallisena erikoistason kurssina on kerran vuodessa järjestettävä johtamisen teemaseminaari.

Johtamisen teemaseminaarin kantavana teemana on tänä vuonna etäjohtaminen. Seminaari järjestetään Turussa 26.11.2016 klo 10.00 - 17.00. Aihetta käsitellään ensin asiantuntija-alustuksilla ja sen jälkeen open space-työskentelytekniikalla. Seminaarin osanottajilta odotetaan aktiivista osallistumista johtamiseen tai johtamiskoulutukseen, seminaarin paikkojen tullessa täyteen annetaan etuoikeus osallistumiseen MPKn perus- ja jatkotason johtamiskoulutuskurssien läpikäyneille henkilöille sekä johtamisen kouluttajille.

Tämän vuoden alustukset etäjohtamiseen ovat:
1) Maavoimien taistelu
2) Eettinen ulottuvuus etäjohtamisessa
3) Käytännön tarinoita etäjohtamisen eri ulottuvuuksista

Ilmoittautuminen viimeistään 13.11. aikana MPK:n koulutuskalenterin kautta: www.mpk.fi Kurssin numero on 1800 16 13021.

Kurssin järjestäjänä toimii MPK:n Lounais-Suomen maanpuolustuspiiri. Kurssin sisällöstä vastaa RUL:n koulutustoimikunta. Kurssi on sille hyväksytyille osallistujille vapaa osallistumismaksusta.

Lisätietoja: kurssinjohtaja Marko Honkanen (050 555 0182 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Tervehdys.

Tässä toivomuksella pikaisesti jakeluun pari MPK:n VEH-kurssia.

Terveisin,
Ilpo

---------- Edelleenlähetetty viesti ----------
Lähettäjä: Anne Seulanto <Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.>
Päiväys: 6. huhtikuuta 2016 klo 14.22
Aihe: KARTTA- JA KÄSKYNANTO SEKÄ TULENJOHTOTOIMINTA PUOLUSTUKSESSA

TERVEHDYS HYVÄ VÄKI,

15.-16.4. järjestetään kaksi pv:n tilaamaa vapaaehtoista harjoitusta:

Alkaa pe klo 17.00 ja päättyy klo 1800 mennessä lauantaina.

Kartta- ja käskynantoharjoitus kurssi ja
Tulenjohtotoiminta puolustuksessa kurssi

Kursseilla on tilaa, jos haluatte osallistua. Ilmoittautukaa allekirjoittaneelle ja Annelle viimeistään 8.4. perjantain kuluessa.

VEHkutsu ehtinee vielä perille ensi viikon loppuun mennessä, jos ei, saat sen perjantaina ilmoittautumispaikalla.

Terveisin,

Jorma Halme
Kanta-Hämeen koulutus- ja tukiyksikkö
Yksikön päällikkö
Puhelin +358 40582 1790
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Powered by JS Network Solutions