RESULin palkitsemiset

Mitalihakemukset lähetetään piirin II varapuheenjohtajalle
Ylil. Timo Mörskylle (Hauhonkatu 3, 13220 Hämeenlinna tai tkmorsky(a)gmail.com).


Reserviläisurheiluliiton ansiomitalit myöntää Reserviläisurheiluliiton hallitus kaksi kertaa vuodessa: Lippujuhlapäivänä 4. kesäkuuta ja Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Lippujuhlapäivään mennessä käsiteltäviksi tarkoitettujen hakemusten tulee olla ResUL:n toimistossa maaliskuun 1. päivään ja Itsenäisyyspäivään tarkoitettujen syyskuun 1. päivään mennessä.

Reserviläisurheiluliiton ansiomitaleiden myöntämisen perusedellytyksenä on, että palkittava toiminta on tapahtunut Reserviläisurheiluliiton ja / tai sen toimialaan kuuluvan vapaaehtoisen maanpuolustusurheilun hyväksi, sisältänyt vastuunottoa yhteisistä asioista ja kokonaisuutena katsoen ollut aktiivista ja pitkäjännitteistä. Pelkästään sinänsä erittäin tarpeellinen ahkera osallistuminen joukon mukana ResUL:n koordinoimiin tilaisuuksiin, ilman omia vastuullisia tehtäviä ja niissä osoitettua näyttöä, ei siis ole tässä yhteydessä tarkoitettu palkitsemisperuste.

Myönnetty ansiomitali luovutetaan sen saajalle Reserviläisurheiluliiton sopivaksi katsotun valtakunnallisen tai -paikallisen tilaisuuden yhteydessä tai jäsenjärjestön tilaisuudessa Reserviläisurheiluliiton edustajan toimesta. Liittohallituksen vahvistamasta lunastusmaksusta vastaa ansiomitalin ehdottaja.

Hakuajat

 Hakemus piiriin     Haettava ansiomitali     Jaettavissa   
01.03. kaikki ansiomitalit 04.06.
15.08. kaikki ansiomitalit
ja ansioristi
06.12.Powered by JS Network Solutions